Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

Четвер, 21 січня 2016, 10:37

Львівські поліцейські шукають свідків-пасажирів авіарейсу Львів-Бориспіль

аеропорт Львів

Правоохоронці просять зголоситись усіх пасажирів авіарейсу Львів-Бориспіль, під час якого літак здійснив аварійну посадку.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У зв’язку з досудовим розслідуванням, працівники слідчого відділу Залізничного відділу поліції повинні опитати пасажирів літака у якості свідків. Відтак, аби встановити причини, внаслідок яких відбулась аварійна посадка, правоохоронці звертаються до людей, що перебували на борту, з’явитись у слідчий відділ Залізничного відділу поліції.

Додамо, що через аварійну посадку авіарейсу Львів-Бориспіль відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту.

Нагадаємо, що 15 січня літак авіакомпанії МАУ В-737 сполученням Львів-Бориспіль незадовго після вильоту з аеропорту "Львів" здійснив аварійну посадку у зв’язку з технічними несправностями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.