Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 25 січня 2016, 10:39

Львівські «Кажани» обіграли «Вінницю»

ВК «Барком-Кажани»

Львівські «Барком-Кажани» в рамках восьмого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги приймали ВК «Вінниця».

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, «Кажани» виходили були фаворитами, але і вінницький колектив у Львові добре зіграв. У підсумку команди влаштували на волейбольне шоу: дев’ять зіграних партій за два ігрових дні з загальним рахунком (196: 166).

Першу зустріч львівські волейболісти відразу почали з наступу і розбили вінничан у двох стартових партіях (25:18, 25:14).  Та ситуація кардинально змінилася у третьому сеті: волейболісти «Вінниці» заграли краще і вже «Кажани» змушені були наздоганяти свого суперника. Кінцевий результат на табло (18:25) на користь підопічних Олександра Бондаренка.

У четвертій партії нападник Андрій Шиманський, який початок поєдинку провів на лаві запасних, став одним з творців перемоги львів’ян в четвертій партії (25:15).

Після нелегкої перемоги «Кажанів» у першому матчі другий поєдинок мав бути швидше формальністю. Але «Кажани» програли у першій партії (21:25). Найбільші труднощі захисникам львів’ян створювали вінничани Станіслав Лизанець та  Андрій Горбенко.

У другій партії: перемога львів'ян (25:14), третя партія знову за Вінницею (17:25), в четвертій перемогу з таким же рахунком (25:17) здобувають «Кажани». З початку п’ятого сету «Кажани» заволоділи ініціативою, перемігши в партії  (15:10) і в поєдинку (3:2).

За словами наставника львів’ян Яна Суха, грою своєї команди у матчі з «Вінницею» він не задоволений, але на те, що результат поєдинку саме такий, є декілька причин.

«Ми зіграли дуже погано, але я розумію чому так сталося. Ми вже двадцять днів дуже інтенсивно тренуємося бо готуємося до плей-офу, тому у моїх хлопців в знаки вже почала даватися втома», – зазначив Ян Сух.

Додамо, що матчі дев’ятого туру Чемпіонату України з волейболу відбудуться 29 та 30 січня у Палаці спорту «Галичина».  Львівські «Барком-Кажани» прийматимуть ВК «Дніпро» з Дніпропетровська. Вхід на матчі для усіх вболівальників – безкоштовний. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.