Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво

volynnews.com

Вівторок, 26 січня 2016, 15:48

Львівська прокуратура оскаржуватиме рішення суду щодо будівництва на Снопківській

будівництво

Прокуратура Львівської області готується оскаржити рішення суду, який визнав законним будівництво багатоповерхівки на вул. Снопківській,18. 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

«Прокуратурою області 22 січня цього року скеровано відповідного листа до Залізничного районного суду м. Львова для вивчення цивільної справи та вирішення питання щодо можливого представництва інтересів держави шляхом оскарження зазначеного рішення суду відповідно до ст.23 Закону України Про прокуратуру», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Залізничний районний суд Львова визнав законним будівництво багатоповерхового житлового будинку, що на вул. Снопківській, 18, а також дав дозвіл на введення його в експлуатацію.

Спорудження багатоповерхівки за вищезгаданою адресою порушує всі державні норми будівництва, адже її зведення відбувалось без дозволу органів місцевого самоврядування та навіть без проектної документації. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.