Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучені товари

lv.sfs.gov.ua

Середа, 27 січня 2016, 17:53

У львівської фірми конфіскували на кордоні 13 тонн взуття

вилучені товари

У пункті пропуску «Краковець» митники вилучили вантажівку із товаром вагою понад 13 тонн через порушення митних правил.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

У «Краковці» на в’їзді в Україну водій вантажівки подав до митного контролю товаросупровідні документи, згідно з якими переміщував з Естонії на адресу одного з ТзОВ Львова одяг, взуття, речі, що були у користуванні, загалом – 85 місць вагою 13 120 кг.

Проте під час митного огляду у вантажному відділенні авто митники виявили 71 мішок з взуттям, що було у користуванні, різних моделей, розмірів та кольорів загальною вагою – 13 040 кг.

Як зазначили у податковій, відповідно до положень Митного кодексу України, перевізники зобов'язані під час прийняття товарів до перевезення перевіряти точність відомостей щодо кількості вантажних місць, їх маркування, номерів, зовнішнього стану товарів та їх пакування. У разі неможливості такої перевірки потрібно вносити відповідний запис до міжнародної автомобільної накладної (CMR).

Відтак, було порушено митні правила щодо перевищення ваги вантажу.

Наразі за цим фактом складено протокол за ознаками порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст.483 Митного кодексу України.

Незадекларований товар вилучено, а його вартість буде встановлено додатково.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.