Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

котельня

city-adm.lviv.ua

Четвер, 28 січня 2016, 10:41

До кінця року у Львові замінять 10 км теплових мереж

котельня

«Львівтеплоенерго» планує замінити понад 10 км теплових мереж та продовжити роботи в рамках співпраці з ЄБРР.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Кожного року ми проводимо капітальні ремонти, реконструкцію і модернізацію об’єктів теплопостачання, автоматизацію та диспетчеризацію. Усі ці роботи в комплексі дозволяють працювати надійно, безперебійно та економно – зменшувати використання енергоресурсів», – зазначили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Відтак, у 2016 році підприємство планує поміняти більше 10 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру. Труби замінять на попередньо ізольовані для забезпечення безперебійного транспортування теплоносія, а також щоб зменшити тепловтрати та збільшити термін експлуатації трубопроводів.

Також за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку буде проведено ремонтні роботи по заміні магістральної теплової мережі на вул. Драгана.

«Це магістральна тепломережа діаметром 530 мм та  довжиною 395 м. Дана мережа забезпечує тепловою енергією значну частину споживачів Сихівського житлового масиву. Вона збудована у 1984 році, відслужила свій термін експлуатації, знаходиться в незадовільному стані та підлягала неодноразовим аварійним ремонтам», – наголосили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Спільно з ЄБРР у цьому році також започатковано проект, спрямований на встановлення індивідуальних теплових пунктів у понад 500 будинках на Сихові, що дозволить мешканцям самостійно регулювати подачу тепла.

Окрім цього буде проводитися реконструкція котелень та центральних теплових пунктах та триватимуть роботи на найбільших об’єктах теплопостачання, зокрема на ТЕЦ-1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.