Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Новий Розділ

iloveukraine.com.ua

П'ятниця, 29 січня 2016, 11:52

Керівник комунального підприємства Львівщини присвоїв 170 тис грн

Новий Розділ

У Новому роздолі директор одного з комунальних підприємств міста 170 тис грн бюджетних коштів незаконно спрямував на потреби свого підприємства.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, на Львівщині оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення директору одного з комунальних підприємств Новороздільської міської ради.

Як встановили правоохоронці, чиновник отримав кошти більше 170 тис грн від надання в оренду нежитлового приміщення та, замість того щоб перерахувати ці гроші у міський бюджет Нового Роздолу, скерував їх на потреби комунального підприємства, яким керує.

Внаслідок його дій, міський бюджет недорахувався 170 тис грн, що підтверджується актом фінансово-господарської ревізії.

Наразі зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст.367 (службова недбалість) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та штраф.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.