Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг

Понеділок, 1 лютого 2016, 12:58

На Жовківщині можна їздити на 5 дорогах району

ремонт доріг

У Жовківському районі здійснили капітальний ремонт 5 районних доріг та залатали ями ще на 6 дорогах.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначила голова Жовківської районної державної адміністрації Надія Щур під час звіту про виконану роботу за 2015 рік, у минулому році на Жовківщині було проведено капітальний ремонт доріг Рава-Руська-Гайок, Рава-Руська-Потелич, Рава-Руська-Річки, Боянець-Купичволя, Фійна-Майдан.

Окрім цього також було здійснено ямковий ремонт на ділянках доріг Жовква-Крехів, Жовква-Зіболки, Добросин-Магерів, Магерів-Старе Село, Завадів-Малий Дорошів, Куликів-Костеїв.

Також торік в районі здійснили реконструкцію 6 народних  домів та дитячої школи мистецтв. Наразі, за словами Надії Щур, у районі необхідно завершити будівництво 2-ї черги школи №2 у Жовкві, виконати в повному обсязі програму "Шкільний автобус", а також забезпечити навчальні заклади сучасною комп’ютерною, мультимедійною технікою та шкільними меблями.

Як наголосила Надія Щур, пріоритетами на цей рік є ремонт, реконструкція або будівництво об’єктів соціальної сфери – шкіл, дитсадочків, ФАПів, закладів культури та житла для дітей-сиріт.

Зазначимо, темпи зростання доходів місцевих бюджетів Жовківського району у 2015 році зросли майже вдвічі і становили 112,1 млн грн проти 61, 83 млн грн у 2014 році. Найбільші темпи забезпечили Річківська сільська рада – в 20 разів, Сопошинська – в 12 разів, Малехівська, Липницька та Куликівська – в понад 3 рази.

Нагадаємо, минулого року у Жовківському районі витратили майже півмільйона гривень на освітлення села Нова-Кам’янка. А 22 грудня 2015 року уряд виділив 3,8 млн грн на реставрацію замку у Жовківському районі.

Петро Порошенко призначив Надію Щур головою Жовківської районної адміністрації у квітні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.