Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

Варта 1

Вівторок, 2 лютого 2016, 12:15

У Львові "замінували" 10 ресторанів у центрі міста

замінування

Львівські правоохоронці встановили, що про вибухівку у 10 львівських ресторанах повідомив мешканець Луганської області.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначив в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія, сьогодні о 7:20 год на електронну адресу центру Служби безпеки України Львівщини надійшло повідомлення про замінування ресторанів, які знаходяться у центрі Львова.

Загалом було повідомлено про вибухівку у ресторанах "Старгород", "Гасова Лямпа", "Кумпель", "Криївка", "Корзо" та інших.

У поліції заявили, що, як і у випадку зі замінуванням ресторану "Прага", зловмисник вимагає щомісячного перерахування коштів, інакше він постійно повідомлятиме про замінування.

"Особу кібертерориста не встановлено. Проте працівники поліції та СБУ відслідкували місце перебування зловмисника. Зокрема, повідомлення про замінування надійшло з території Луганської області. Зловмисник використав електронну скриньку російського "поштовика" Яндекс, сервер якого розташований у Москві", – наголосив Дмитро Загарія. 

За його словами, цей злочин львівські правоохоронці кваліфікують як кібердиверсію, спрямовану на дестабілізацію ситуації у Львові та області.

Жоден факт "замінування" львівських ресторанів не підтвердився.

Нагадаємо, вчора львівська поліція уже шостий раз за тиждень шукала вибухівку у ресторані "Прага".  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.