Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт пропуску

Середа, 3 лютого 2016, 11:43

Розмежування смуг руху у пунктах пропуску Рава-Руська та Краківець продовжили до березня

пункт пропуску

До 29 лютого триватиме експеримент із розмежування смуги руху для авто у пунктах пропуску Рава-Руська та Краківець на українсько-польському кордоні.  

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Відтак, у пунктах пропуску "Краківець" та "Рава-Руська" триває експеримент із розмежування смуг руху для автомобілів з українською та іноземною реєстрацією.

Як зазначили у ДФС Львівщини, цей експеримент позитивно оцінили і громадяни, і представники прикордонних та митних служб. Тепер результати експерименту, з урахуванням зауважень, пропозицій та рекомендацій, які були озвучені під час його тривання, буде скеровано до органів центральної  виконавчої влади для вирішення питання щодо введення його в дію на постійній основі.

Наразі до 29 лютого авто у пунктах пропуску "Краковець" та "Рава-Руська" і надалі перетинатимуть кордон за правилами експерименту.

Нагадаємо, експеримент стартував 15 січня на пунктах пропуску "Краковець" та "Рава-Руська". Спочатку планувалося, що смуги руху для авто будуть розмежовані лише п'ять днів, а основною метою експерименту є зменшення черг перед пунктами пропуску.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.