Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівводоканал

Середа, 3 лютого 2016, 15:47

Львів'яни платитимуть за воду за новими тарифами

Львівводоканал

З 17 лютого для мешканців багатоквартирних будинків змінюються тарифи на воду.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як проінформували у ЛМКП "Львівводоканал", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг ввела в дію нові тарифи на водопостачання.

Згідно із постановою "Про встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) суб’єктам господарювання, які є виконавцями цих послуг", мешканці багатоквартирних будинків платитимуть 10,49 гривень за метр кубічний холодної води та стоків замість 9,48 гривень вже з 17 лютого цього року.

У "Львівводоканалі" наголосили, що у цей тариф включені витрати на проведення планових періодичних повірок квартирних засобів обліку холодної води, у тому числі їх демонтаж, транспортування та монтаж після повірки, на обслуговування споживачів, друк квитанцій, на оплату послуг банків з приймання і перерахування коштів споживачів за надання послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення та інших.

Зазначимо, тариф для інших категорій споживачів та мешканців приватних будинків залишиться незмінним: централізоване водопостачання 5,46 грн за 1 кубічний метр, централізованого водовідведення 4,02 грн за 1 кубічний метр.

Нагадаємо, з січня у Львові діють нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.