Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

соцопитування

Четвер, 4 лютого 2016, 18:01

Кожен третій українець довіряє Саакашвілі і Садовому, – соцопитування

соцопитування

Найбільшу довіру серед чинних політиків сьогодні має голова Одеської ОДА Міхаїл Саакашвілі та міський голова Львова Андрій Садовий – їм довіряє кожен третій опитуваний українець.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відповідне опитування проводила соціологічна група «Рейтинг» протягом 14-22 січня 2016 року.

Згідно з ним, після Садового і Саакашвілі кожен четвертий українець довіряє Анаторію Гриценку і Петру Порошенку, кожен п’ятий – Юлії Тимошенко, Олегу Ляшку та бізнесмену Рінату Ахметову.

Порівняно з жовтнем 2015 року, сьогодні половина українців підтримують ідею позачергових парламентських і президентських виборів. Тоді як у 2015 році «за» висловилось 47% і 43% відповідно.

Роботою президента Петра Порошенка задоволений лише 21% опитаних, а дії прем’ра Арсенія Яценюка схвалюють 8% українців.

Кого хотіли б бачити українці на посаді нового Прем’єр-міністра, дивіться у діаграмі.

Втім, чверть опитаних не хотіли б бачити прем'єр-міністром жодного із запропонованих кандидатів, а кожен шостий – не визначився з відповіддю.

Додамо, під час дослідження було опитано 2 тис. респондентів віком від 18 років. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіоном і типом поселення, похибка репрезентативності дослідження  – не більше 2,3%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.