Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

трамвайне депо

livejournal.com

П'ятниця, 5 лютого 2016, 13:36

Будівлі старого трамвайного депо у Львові розділили на об'єкти інвестування

трамвайне депо

Львівські депутати затвердили приміщення на вул. Вітовського, 57 і вул. Братів Тимошенків, 4 як об'єкти інвестування у рамках створення "Креативного кварталу".

Про це повідомив кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Вчора, 4 лютого, на сесії Львівської міськради, депутати внесли зміни до ухвали міської ради від 14.07.2015 № 4956 "Про затвердження об’єкта інвестування – будівель та споруд на вул. Д. Вітовського, 57".

Зокрема, йдеться про те, що приміщення старого трамвайного депо на вул. Д. Вітовського, 57, а також вул. Братів Тимошенків, 4 передадуть інвесторам для створення "Креативного кварталу": простору для підприємців.

Наразі львівські обранці затвердили площу приміщень, які передадуться інвесторам та які потребують ремонтно-реставраційних робіт:

- приміщення А-1, загальною площею 3628,9 кв. м на вул. Д. Вітовського, 57.

- приміщення А-2, загальною площею 557,5 кв. м на вул. Д. Вітовського, 57.

- приміщення А-3, загальною площею 3337,8 кв. м на вул. Д. Вітовського, 57

- приміщення Б-1, загальною площею 6,3 кв. м на вул. Д. Вітовського, 57.

- приміщення А-1, загальною площею 453,9 кв. м на вул. Братів Тимошенків, 4 (об’єкт нерухомого майна знаходиться у стадії реконструкції та добудови).

Нагадаємо, рішення про передачу території старого трамвайного депо інвесторам під реконстукцію та створення "Креативного ккварталу" депутати прийняли на сесії 24 грудня 2015 року.

Приміщення пропонують передати інвестору в оренду, терміном на 50 років. За 4 роки тут повинні збудувати нові офіси для підприємців, центру навчання і розвитку дитини, ультрасучасний дитячий садочок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.