Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

оренда приміщень у Львові

Вівторок, 9 лютого 2016, 11:42

У Львові в оренду здаються два комунальні приміщення

оренда приміщень у Львові

Львівська облрада здає в оренду чотири нежитлові приміщення у Львові та області.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак, вчора, 8 лютого, управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило про намір передати в оренду нерухоме майно спільної власності територіальних громад області.

Йдеться про чотири нежитлові приміщення.

Зокрема: 2 кв. м. частини нежитлового приміщення на вул. Коциловського, 15а у Львові, що перебуває на балансі КЗ ЛОР "Львівський обласний клінічний психоневроло-гічний диспансер" здається в оренду на 2 роки і 11 місяців для розміщення торговельних автоматів, що відпускають продовольчі товари.

Нежитлове приміщення на вул. Січових Стрільців, 1 у селі Сокільники Пустомитівського району, площею 59,72 кв. м здається в оренду для організації послуг з перевезення та доставки поштових відправлень. Приміщення знаходиться на балансі ДКП "ЦРА".

Також здається в оренду приміщення у Львові на вул. Липинського, 54, площею 143,2 кв. м, для розміщення волонтерського центру для забезпечення військових. Приміщення перебуває на балансі КП ЛОР "Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки".

Ще одне приміщення на вул. Зелена, 477 у Львові, загальною площею 29,1 кв. м, КУ ЛОР  "Львівський регаональний фтизіопульмо-нологічний клінічний лікувально-діагностичний центр" здає в оренду для розміщення аптеки, що реалізує готові ліки.

Зазначимо, заяви про оренду приймаються включно до 18 лютого цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.