Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Середа, 10 лютого 2016, 11:46

Львівські «Кажани» змагатимуться з полтавським «Фаворитом»

ВК «Барком-Кажани»

У рамках одинадцятого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги «Барком-Кажани» прийматимуть останню команду турніру: полтавський «Фаворит» з Лубен.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Зазначимо, у попередньому турі «Кажани» змагалися на виїзді з чернігівським «Буревісником», проте у цьому першому виїзному поєдинку в Новому році зазнали четвертої поразки в сезоні (3:1).

У другому матчі підопічні Яна Суха розгромили суперника з рахунком (3:0).

Щодо «Фаворита», то команда приймала «Вінницю» і був двічі розгромлена з рахунком (1:3) . Зазначимо, що полтавчани не перемагають вже шість турів поспіль.

Додамо, що полтавський «Фаворит» після десяти турів Чемпіонату України посідає останню сходинку турнірної таблиці маючи у своєму активі всього чотири залікових пункти. «Кажани» розташувались на другій сходинці турнірки, в активі львівської команди 46 балів.

Поєдинки між ВК «Барком-Кажани» та клубом «Фаворит» відбудуться 12 та 13 лютого у Палаці спорту «Галичина». Вхід на матчі для усіх вболівальників – безкоштовний.

Нагадаємо, що в другий ігровий день одинадцятого туру, почесними гостями на матчі між «Кажанами» та «Фаворитом» буде відомий український гурт «Антитіла», а лідер музичного колективу Тарас Тополя, перед початком поєдинку заспіває гімн України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.