Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вилучений товар

lv.npu.gov.ua

Середа, 10 лютого 2016, 16:57

На Львівщині підпільно продавали підроблену горілку та контрафактні цигарки

вилучений товар

Львівські правоохоронці припинили реалізацію підробленої горілки та контрафактних цигарок поблизу українсько-польського кордону.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, у селі Шегині працівники одного із місцевих підприємств продавали у торгівельному закладі невеликими партіями підроблену горілку та контрафактні цигарки місцевим мешканцям, які через піший перехід митного поста "Мостиська" переправляли продукцію за кордон.

Під час обшуків, проведених під час досудового розслідування, правоохоронці вилучили понад 1100 пляшок фальсифікованих алкогольних напоїв з наклеєними акцизними марками із ознаками підробки; цигарки відомих виробників (більше чотирнадцяти тисяч пачок із акцизними марками з ознаками підробки); контрафактні тютюнові вироби різних марок; двадцять тисяч гривень, виручені від реалізації підакцизних товарів.

Загальна вартість вилучених горілки та цигарок, що могли опинитись у вільному продажі, складає більше 280 тисяч гривень.

Наразі взірці продукції направлено на експертизу, а правоохоронці встановлюють джерела походження контрафакту та виявляють мережу його збуту, а також встановлюють осіб, причетних до злочину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.