Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

учасники АТО

Середа, 10 лютого 2016, 17:17

Ситуацію із житлом для учасників АТО у Львові вирішуватиме спеціальна комісія

учасники АТО

Львівська міськрада створила комісію, яка займатиметься вирішенням проблемних питань учасників АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 10 лютого, виконавчий комітет Львівської міськради вирішив утворити комісію для комплексного вирішення проблемних питань учасників АТО.

Зазначимо, комісію створено для вирішення питань, пов'язаних з будівництвом житла та забезпечення соціальних гарантій учасникам АТО.

«Пропонуємо утворити комісію для комплексного вирішення проблемних питань учасників антитерористичної операції. Головою комісії пропонується визначити пана Ростислава Дацківа, заступника міського голови. До членів комісії входять представники депутатського корпусу, виконавчих органів і представники Асоціації учасників АТО», – зазначила начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич.

Нагадаємо, 4 лютого під Львівською міськрадою зібралися на пікет близько 60 учасників АТО з вимогою створити комісію, яка б займалась виділенням квартир та земельних ділянок.

За словами учасників пікету, за останній рік у Львові для учасників АТО придбали лише близько 20 квартир за кошти, виділені з загального бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.