Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андріан Гутник

Четвер, 11 лютого 2016, 12:27

Гутник подаватиме позов на Садового

Андріан Гутник

Андріан Гутник виступив з трибуни і заявив про кулуарність та порушення законів України під час прийняття бюджету розвитку Львова.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міськради.

Сьогодні, 11 лютого, на сесії Львівської міськради депутат, член ВО "Свобода" Андріян Гутник зачитав заяву ВО "Свобода" що бюджету розвитку Львова-2016.

Зокрема, у ній йдеться про закриту від громадськості роботи мерії та кулуарні методи ухвалення рішень.

За його словами, проект ухвали про внесення змін до переліку об’єктів, які будуть фінансуватися із бюджету розвитку, попередньо не був опублікований на сайті Львівської міської ради, згідно з вимогами регламенту, а його розробляли посадовці у закритих кабінетах без врахування думок громадськості.

"Залишаємо за собою право звернення до суду із позовом про визнання протиправних дій львівського міського голови та керівників виконавчих органів щодо ігнорування норм чинного законодавства України щодо попереднього ознайомлення депутатів та громадськості міста з проектами рішень ради", – йдеться у заяві.

Також Гутник наголосив, що громадське слухання щодо бюджету розвитку було проведене на Бухті вікінгів.

Нагадаємо, 1 лютого, на засіданні виконкому Львівської міськради був затверджений бюджет розвитку Львова на 2016 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.