Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Четвер, 11 лютого 2016, 12:48

На Львівщині ліквідували майже 2 тис кв. м. ямковості

ремонт доріг на Львівщині

За минулу добу на дорогах Львівщини дорожні підприємства ліквідували майже 2 000 кв. м аварійної ямковості.

Про це повідомила прес-служба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Зазначимо, підрядні організації вже другий тиждень поспіль проводять роботи з ліквідації аварійної  ямковості на дорогах Львівщини.

Зокрема, за минулу добу силами філій ДП «Львівський облавтодор» на дорогах було проведено: ліквідовано 1 782 кв. м аварійної ямковості; прибрано сміття площею 293 980 кв. м масою 4 т, вирубування порослі та чагарників на площі 116810 кв. м; замінено 16 дорожніх знаків; проведено роботи з планування узбіч протяжністю 31,5 км; профілювання біло гравійних доріг протяжністю 14,4 км; очистка мостів 4 шт, в т.ч. 2 підмостових русла.

 Для ліквідації аварійної ямковості було витрачено 42,5 т асфальто- бетонної суміші та 46,9 т щебеню та було залучено 353 працівників.

Інші підрядниі організації на дорогах ліквідували 170 кв. м аварійної ямковості, здійснили прибирання сміття протяжністю 64 км та вирубування порослі та чагарників на площі 0,83 км. Вони витратили 21,1 т асфальто- бетонної суміші. Всього залучено 64 працівники.

Нагадаємо, роботи з ліквідації аварійної ямковості на дорогах Львівщини розпочались 3 лютого та проводяться за сприятливих погодних умов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.