Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

заборона російських каналів в Україні

film.ru

Четвер, 11 лютого 2016, 15:04

В Україні під забороною ще 15 російських телеканалів

заборона російських каналів в Україні

Нацрада з телерадіомовлення заборонила трансляцію 15 російських телеканалів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні, 11 лютого, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення визнала контент 15 російських телеканалів не відповідним вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і заборонила їх ретрансляцію в українських мережах.

Зокрема, з переліку вилучено такі канали: "Цілком таємно", "Хто є хто", "Шансон-ТВ", "Парк розваг", "Світ серіалу", "Авто плюс", "Кухня ТВ", "КХЛ", "Наука 2.0", "Моя планета", "Телекафе", "Боєць", "Час: далеке і близьке", "Справжнє страшне Телебачення" і "Сарафан".

Як зазначили у Нацраді, моніторинг цих каналів зафіксував появу в їхніх програмах відомих персон, які внесені до переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці. Крім того, в ефірах телеканалів була зафіксована комерційна реклама, розповсюдження якої в ефірах іноземних телеканалів в Україні заборонено, якщо вони не підпадають під Європейську конвенцію про транскордонне телебачення.

Рішення вступає в силу через місяць з моменту оприлюднення.

Ще у листопаді Нацрада заборонила для перегляду російський телеканал "Многосерийное ТВ" за трансляцію серіалу "Ліквідація". Також вилучені із переліку іноземних програм телеканали "Дім кіно", "Зброя" та "Російський іллюзіон".

Нагадаємо, в Україні заборонили російське кіно. Державне агентство України з питань кіно оприлюднило список заборонених в Україні російських фільмів та серіалів. Заборона не поширюється на  більшість радянських фільмів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.