Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

#накавуздругом

organic.ua

П'ятниця, 12 лютого 2016, 10:01

14 лютого львів’ян запрошують на каву із неповносправними

#накавуздругом

У неділю, 14 лютого, у Львові влаштовують акцію «На каву з другом», яка спрямонава проти дискримінації прав людей з обмеженими можливостями.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці громадський активіст Олександр Волошинський.

«14 лютого о 15:00 зустрічаємось по мікрорайонах Львова всі, хто має бажання пригостити і сходити на каву з особами з інвалідністю», – зазначив Олександр Волошинський.

Таку акцію активісти вирішили зробити після резонансної історії з хворим на ДЦП Романом Кисляком, якого офіціант ресторану «Vapiano» вигнав із закладу за те, що він «не такий».

Така акція повинна привернути увагу громадськості й персоналу місцевих закладів відпочинку до неповносправних, адже вони мають таке ж право вільно відпочивати у кав’ярнях та ресторанах як і інші мешканці Львова.

Місця зустрічі організували у різних частинах міста: вул. Кн. Ольги (поміж «Новим Цумом» і «Фокстротом-2»), Левандівка (вул. Широка біля піцерії «Чикаго»), центр міста (біля пам'ятнка Шевченку), Сихів (перед кінотеатром ім. Довженка) та у «Кінг Кросі» (біля входу в «Фокстрот»).

Організатори закликають львів’ян до спілкування з неповносправними людьми, але під час зустрічі обійтися без алкогольних напоїв.

Учасників акції запрошують ділитися вріженнями від зустрічі у соцмережах, додавши до запису хеш-теґ #накавуздругом

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.