Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельні ділянки

pertius.com.ua

Понеділок, 15 лютого 2016, 15:14

Учасникам АТО зарезервували втричі більше земельних ділянок, аніж торік

земельні ділянки

Станом на лютий 2016 року Держслужба з питань геодезії, картографії та кадастру України зарезервувала для учасників АТО 65 тисяч гектарів земельних ділянок.

Про це повідомила прес-служба Держслужби з питань геодезії, картографії та кадастру України.

Станом на лютий 2016 року служба Держгеокадастру України забронювала для учасників АТО у три з половиною рази більше гектарів земельних ділянок, аніж у липні 2014 року.

Зокрема, площа зарезервованих земельних ділянок для передачі їх учасникам АТО в липні 2014 року становила 18,4 тис. гектарів, а станом на лютий 2016 року – 65 тис. гектарів.

«Мною поставлена задача керівникам територіальних органів Держгеокадастру здійснювати процес пошуку вільних земель для воїнів АТО на постійній основі.  Ці дані щоденно актуалізуються та доступні он-лайн на сайтах обласних управлінь Держгеокадастру», – розповів голова Держгеокадастру Максим Мартинюк.

Станом на 11 лютого 2016 року учасники АТО подали понад 100 тисяч заяв на отримання земельних ділянок. До територіальних органів Держгеокадастру надійшло 54 962 заяви, з яких задоволено 83 %. А до органів місцевого самоврядування – 49 416 заяв, з яких задоволено 38 %.

Нагадаємо, учасники АТО Львівщини отримали у власність 2455 земельних ділянок загальною площею 393 гектари.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.