Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Прокуратура Львівської області

Вівторок, 16 лютого 2016, 11:09

У Львові судитимуть організаторів незаконної торгівлі дітьми

Прокуратура Львівської області

Німця та двох його спільниць спіймали на незаконному вивезення дитини за кордон.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальні акти у кримінальному провадженні щодо громадянина Німеччини та двох українок, які причетні до спроби незаконного вивезення немовля за кордон.

Зазначимо, 27 серпня минулого року у пункті пропуску «Краковець» працівники прикордонної служби затримали німця, який намагався перетнути кордон України з новонародженою дівчинкою. При цьому, він пред’явив документи про те, що начебто є батьком дитини.

У ході досудового розслідування було встановлено, що документи – підроблені, а немовля погодилась віддати іноземцю її мати, мешканка Закарпатської області. При цьому, жінка діяла через посередницю – мешканку Кривого Рогуг, яка й організувала схему вивезення дитини.

На цей час усі троє обвинувачених перебувають під вартою, а Личаківським районним судом Львова проведено підготовче засідання та призначено провадження до судового розгляду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.