Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Четвер, 18 лютого 2016, 10:50

У Львівській міськраді оприлюднили бюджет розвитку міста на 2016 рік

Львівська міськрада

Міське управління ІТ спільно з департаментами економічної та фінансової політики Львівської міськради презентували візуалізацію видаткової частини бюджету розвитку на 2016 рік.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зазначимо, другий рік поспіль Львівська міськрада публікує видатки і доходи в системі «Відкритий бюджет». Раніше було опубліковано план доходів і видатків загального бюджету міста, тепер – бюджет розвитку.

За словами розробників, у бюджеті розвитку зазначено, скільки коштів витратили на ремонт під’їзду чи висадку дерев на конкретній вулиці.

Також планують створювати окрему візуалізацію за видатками і доходами кожного комунального підприємства, школи, лікарні тощо.

«Людей першочергово цікавить, скільки грошей витратили на школу, в яку ходить їхня дитина, а не те, скільки грошей отримали всі вчителі Львова загалом. Те, що ми вже облікували, – це загальні видатки з бюджету розвитку за запланованими титульними списками. Їх будемо надалі деталізовувати, вказувати фактичні витрати за кожним напрямком, аби мешканці мали змогу бачити, що відбувається в місті, і скільки грошей на це витрачається», – наголосив працівник управління інформаційних технологій Іван Коржов.

Візуалізацію можна переглянути за посиланням, на сайті Львівської міської ради.

Нагадаємо, на сесії 11 лютого депутати затвердили бюджет розвитку Львова на 2016 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.