Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

незаконний прийом металобрухту

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 19 лютого 2016, 13:26

У Червонограді викрили підпільний пункт прийому металобрухту

незаконний прийом металобрухту

Мешканець одного з сіл на Сокальщині організував незаконний пункт прийому металобрухту, на якому заробив понад 50 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, 53-річний мешканець Сокальщини організував у Червонограді незаконну діяльність пункту прийому металобрухту, де без відповідної ліцензії та держреєстрації проводились операції їз брухтом чорних і кольорових металів.

На майданчиках, обладнаних для прийому металобрухту, правоохоронці виявили та вилучили понад 15 тон металолому вартістю понад 50 тис. грн.

Наразі правоохоронці встановлюють постачальників та кінцевих отримувачів металобрухту,а також чи немає серед виявленого брухту частин технологічногообладнання промислових підприємств та шахт міста Червонограда.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, організатору «бізнесу» грозить штраф або громадські роботи обсягом від 100 до 200 годин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.