Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Понеділок, 22 лютого 2016, 10:44

Демчина покинув комісію з питань будівництва у Львівській облраді

Львівська облрада

У складі постійних комісій Львівської облради зміни: порошенківець Роман Демчина перевівся в комісію з питань дорожнього господарства.

На наступній сесії Львівської обласної ради депутати розглядатимуть питання "Про обрання постійних комісій обласної ради".

Зокрема, згідно із заявою депутата обласної ради Романа Демчина від 28 січня цього року, Львівська облрада погодила вивести зі складу постійної комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики депутата від Блоку Петра Порошенка Романа Демчину.

Відтак, Демчина працюватиме у постійній комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування територій та архітектури.

Це рішення на розгляд депутатів подав Володимир Саган, голова комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури Львівської облради.

Нагадаємо, Роман Демчина, директор приватного підприємства "Рома", у 2014 році задекларував Mitsubishi Pajero та вантажівку.

Зазначимо, у Львівській обласній раді сформовано 12 постійних комісій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.