Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Демчина

zhovkva-rdа

Четвер, 5 листопада 2015, 11:25

Власник піщаного кар'єру та депутат ЛОР Демчина літає на Mitsubishi Pajero

Роман Демчина

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від Блоку Петра Порошенка Роман Демчина задекларував Mitsubishi Pajero та вантажівку.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, у минулому році Роман Демчина, директор приватного підприємства «Рома», задекларував Mitsubishi Pajero 2010 року випуску та вантажівку, а члени його мають навантажувач ТЩ-30 1988 року випуску.

Загалом новообраний депутат отримав 1 314 867,4 грн загального доходу, з них 26 102,40 грн становила заробітна плата, а 1 288 765 грн – дохід від підприємницької діяльності.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 21 697 грн.

Із нерухомості у Роман Демчина – земельна ділянка площею 600 кв. м, житловий будинок на 210 кв. м та інша нерухомість – 62,8 кв. м. Його сім’я задекларувала землю на 990 кв. м, квартиру площею 96,8 кв. м.

Рахунків у банках та фінансових зобов'язань у Демчина, як і у членів його сім’ї, немає.

Зазначимо, Роман Демчина на цьогорічних місцевих виборах переміг у Жовківському районі (34,30% голосів, 43 округ) та проходить у Львівську обласну раду, офіційно – безпартійний.

Його фірма займається виготовленням залізобетонної декоративної огорожі, бруківки, поребриків, має у власності піщаний кар’єр у селі Ст.Скварява та надає транспортні  послуги автомобілями марки МАЗ 5516, МАЗ650108, автогрейдером, екскаватором та іншою технікою.

Згідно з виборчим списком політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», був кандидатом у депутати до Львівської обласної ради. Першим номером у списку виступив голова Львівської ОДА Олег Синютка, а кандидатом у мери від БПП була нардеп Оксана Юринець.

Список депутатів, які проходять до Львівської обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.