Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський автобусний завод

Понеділок, 22 лютого 2016, 12:04

Львівські депутати планують повернути ЛАЗ у держвласність

Львівський автобусний завод

Громадська рада ветеранів Львівського автобусного заводу звернулася до обласної ради з проханням повернути ЛАЗ у державну власність.

Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

«Це питання не нове, більше того, ЛАЗ не єдине підприємство Львівщини, на якому припинене виробництво продукції. Це питання потребує законодавчого врегулювання», – зазначив голова комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики Львівської обласної ради Богдан Гагалюк.

Відтак, члени комісії вирішили внести на розгляд сесії облради звернення до Президента України та міжфракційного депутатського об'єднання «Львівщина» у Верховній Раді з пропозицією прийняти закон, який дозволить повертати у державну власність підприємства, на яких власник припиняє виробництво.

Нагадаємо, нещодавно майно ЛАЗу було незаконно зареєстровано за двома київськими фірмами. Хоча раніше на 127 тис кв. м приміщення заводу було накладено арешт, щоб не допустити їхнього продажу.

Однак усі заборони зняв одним із державних реєстраторів, що виконував підроблене рішення господарського суду Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.