Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олег Баляш

Вівторок, 23 лютого 2016, 10:29

Баляш засуджує підпал Сбербанку у Львові

Олег Баляш

Олег Баляш вважає, що припиняти роботу російських банків потрібно цивілізованими методами.

Про це повідомив голова Львівського осередку партії "Наш край" Олег Баляш на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У Львові у відділення ВТБ Банку й Сбербанку кинули "коктейлі Молотова". Я вважаю, що є багато цивілізованих способів припинити роботу російських банків. Самий простий, це на законодавчому рівні. Інший варіант, скорочення клієнтської бази, що приведе до закриття відділень у Львові. Будь-які протиправні дії ведуть до погіршення інвестиційного клімату в нашій країні", – наголосив олег Баляш.

Нагадаємо, вчора вночі у Львові горіли два відділення Сбербанку Росії та ВТБ-Банк. Львівські правоохоронці константували підпал та відкрили кримінальні провадження. Зловмисникам загрожує позбавлення волі терміном від 3 до 10 років.

Зазначимо, Баляш очолив виборчий список партії "Наш край" на виборах до Львівської міськради, також члени партійної організації одноголосно висунули його як кандидата на посаду міського голови Львова. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.