Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Лапа

economics.lb.ua

Четвер, 25 лютого 2016, 11:33

У Держпродспоживслужби з'явився новий очільник

Володимир Лапа

Уряд призначив Володимира Лапу головою Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Вчора, 24 лютого, на засіданні уряду було вирішено призначити Володимира Лапу на посаду голови Держпродспоживслужби.

"Тепер очікуємо завершення процедур щодо фінансування нової Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Попереду нас чекає великий обсяг робіт щодо формування цілісної, прозорої, орієнтованої на інтереси бізнесу і споживачів системи державного контрою», – наголосив Володимир Лапа.

Зазначимо, з 2 грудня 2015 року Володимир Лапа перебував на посаді першого заступника голови Держпродспоживслужби.

Нагадаємо, що уряд у січні звільнив Сергія Глущенка з посади голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за власним бажанням.

Нагадаємо, уряд доручив створити територіальні органи Держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів замість Держсанепідслужби у листопаді минулого року.

Також уряд вирішив ліквідувати територіальні органи Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, а її майно передати до новоутвореної установи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.