Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЦНАП

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 26 лютого 2016, 12:01

У Львівській мерії побільшає чиновників

ЦНАП

Депутати збільшили штат виконавчих органів міської ради до 106 осіб.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 25 лютого, на сесії Львівської міськради депутати проголосували за ухвалу № 3704 щодо збільшення штату виконавчих органів міської ради.

Як розповіла начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, це пов’язано з тим, що міськрада отримала повноваження з питань реєстрації бізнесу, реєстрації речових прав, нерухомості. Штат працівників збільшують для того, щоб забезпечити прийом громадян через Центри надання адміністративних послуг.

«За останній рік нам віддали Інспекцію з архбудконтролю, реєстраційну службу, повноваження з надання адміністративних послуг, повноваження з реєстрації мешканців. Чисельність 106 осіб є абсолютно обгрунтованою, бо ми також повинні враховувати, що в Рудно, Винниках, Брюховичах живуть мешканці нашого міста і було б добре для них організувати мінімальний Центр надання адміністративних послуг», –зазначила Гелена Пайонкевич. 

За словами начальника адміністративно-господарського управління Львівської міськради Валентини Бартошик, у трьох територіальних підрозділах ЦНАП Львова наразі тривають ремонтні роботи, а готовий офіс є у Шевченківському районі. Відтак, буде організовано конкурс для набору кадрів, а у кожному офісі заплановано 12 робочих місць.

«Зараз ми, власне, займаємось пошуком персоналу. Запрошуємо охочих, хто бачить себе в цій галузі, звертатися в наш відділ кадрів, подавати резюме», – наголосила Валентина Бартошик.

Нагадаємо, у жовтні 2015 року на вул. Костя Левицького, 67 відкрили новий Центр надання адміністративних послуг для мешканців Личаківського та Галицького районів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.