Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Охматдит

oblrada.lviv.ua

Середа, 2 березня 2016, 17:31

Керівників Охмадиту та Львів-ТБ обиратимуть за конкурсом

Охматдит

Незабаром стартує конкурс на посади керівників Охмадиту, Палацу мистецтв, Історичного музею та «Львів-ТБ».

Сьогодні на прес-конференції голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин повідомив, що нововведення, які впровадило керівництво Львівської обласної ради, – це положення про конкурс на посади керівників комунальних закладів.

«Ми пішли на вимогу часу, довго тривали обговорення, консультації про положення про конкурс, але воно затверджене. Перші конкурси, які будуть відбуватися – це Охмадит, це Палац мистецтв, це Історичний музей. І, відповідно до рішення обласної ради, – конкурс на посаду керівника телекомпанії «Львів-ТБ», –наголосив Олександр Ганущин.

Нагадаємо, 16 лютого депутати Львівської облради проголосували за порядок проведення конкурсу та призначення керівників комунальних закладів області.

Зокрема, призначення керiвникiв комунальних закладiв здійснюється Львівською облрадою за результатами конкурсного вiдбору, а контракт з ним укладає управління майном спільної власності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.