Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Денис Ринський

П'ятниця, 4 березня 2016, 17:12

На "Арені Львів" створили нові робочі місця та погасили два мільйони боргів

Денис Ринський

Денис Ринський відзвітувався щодо роботи "Арени Львів" у минулому році.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначив сьогодні на звітній прес-конференції директор ДП "Арена Львів" Денис Ринський, за минулий рік тут було створено 59 нових робочих місць, а середня заробітна плата з вересня 2014 до початку 2016 зросла на 85% і становить 2809 грн.

"Найбільшим досягненням 2015 року стало те, що нам вперше за 4 роки існування стадіону вдалося вийти у прибуток, погасити 2,5 млн боргів та втричі збільшити доходи підприємства. Наша головна задача на поточний 2016 рік втримати ту позитивну динаміку, яка намітилась у 2015 році і надалі розвивати як безпосередньо спортивну діяльність підприємства, так і конференц-сервіс, для якого на стадіоні є уся необхідна інфраструктура", – наголосив Денис Ринський.

За його словами, у березні було запроваджено електронну систему продажу квитків, яка суттєво спростила та зробила прозорим процес реалізації квитків. Зокрема, можна буде не лише придбати квитки на футбольні матчі за участю ФК "Карпати", з яким стадіон нещодавно підписав угоду про проведення домашніх матчів, а також електронні перепустки на усі заходи, що відбуватимуться на стадіоні.

Також "Арена Львів" продовжить співпрацю з ФК "Шахтар" та прийме два матчі Національної жіночої збірної України, товариський матч "Олег Лужний запрошує друзів до Львова", матч ветеранів України та Польщі і фінал дитячого турніру ДЮФЛУ.

Серед інших масштабних спортивних заходів 4-5 червня стадіон прийме традиційний чемпіонат з дріфтінгу та вперше з 15 до 17 липня тут пройде Фестиваль екстремальних видів спорту "Х-"Арена".

"Ми виступаємо ініціатором кількох цікавих інвестиційних проектів, а саме: будівництва сонячної електростанції на даху стадіону, побудови відкритого спортивного майданчику для занять з Workout і  розміщення велопаркінгу на території "Арени". Думаю усі ці заходи в комплексі дозволять перетворити стадіон на успішний мультифункціональний спортивно-культурний комплекс", – заявив Денис Ринський.

Наразі гострими проблемами для стадіону залишається здача в експлуатацію другої черги будівництва стадіону та запуск електричної підстанції "ПС 110 Стадіон".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.