Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Свободу Надії Савченко

Середа, 9 березня 2016, 17:02

Близько трьох сотень львів'ян підтримали Надію Савченко

Свободу Надії Савченко

Львівська обласна організація ВО "Батьківщина" провела мирну пішу ходу від пам'ятника Тарасу Шевченку до Російського консульства.

Про це повідомляє кореспонендт Варіантів. Мітингувальники зібрались опівдні на проспекті Свободи, під пам'ятником Тарасу Шевченку, де заслухали декламацію віршів Тараса Шевченка членами львівської організації національної спілки письменників України.

Звернення з закликом звільнити Надію Савченко зачитав член львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Юрій Дмитришин.

До присутніх також звернувся заступник голови ЛОДА Юрій Підлісний та заступник голови львівської обласної організації ВО "Батьківщина" Юрій Гудима.

Сформована колона вирушила до генерального консульства Російської федерації у Львові. Дорогою демонстранти співали патріотичні пісні та вигукували гасла "Надії - волю!", "Свободу Надії Савченко".

Серед інших у ході взяли участь громадські активісти Олег Радик, Юрій Волощак, народний депутат Володимир Парасюк.

Нагадаємо, що вчора свою акцію в підтримку Надії Савченко провело міжфракційне об'єднання народних депутатів "За рівні можливості".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.