Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські учасники АТО

П'ятниця, 11 березня 2016, 14:40

У Львові на квартирному обліку перебувають майже 2000 учасників АТО

львівські учасники АТО

1888 учасників АТО зі Львова, а також 38 сімей загиблих військовослужбовців перебувають на квартирному обліку в міській раді.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

У списку квартирного обліку міськради перебувають 1635 учасників АТО-військовослужбовців, 38 сімей загиблих бійців у антитерористичній операції, 20 інвалідів і 253 працівники міліції, що проходили службу на Донбасі.

Зазначимо, що для зарахування на квартирний облік у міськраді учасникам АТО необхідно звернутись в управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради та подати пакет документів.

Серед них заява, довідка про місце проживання та склад сім’ї, інформація, яка підтверджує перебування особи в зоні проведення АТО, тощо.

Нагадаємо, в квітні у Львові запрацює центр надання послуг учасникам АТО. Там надаватимуть юридичну допомогу, сприятимуть в отриманні пільг та соціальних гарантій, займатимуться питаннями реабілітації, адаптації, працевлаштування, професійної підготовки учасників бойових дій.

Керівником львівського центру було обрано священика УГКЦ Романа Лагіша, проте його кандидатуру церква відкликатиме із займаної посади. Відтак очільника установи обиратимуть на конкурсній основі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.