Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські учасники АТО

Середа, 23 березня 2016, 11:59

Львівські учасники АТО можуть пройти безкоштовну реабілітацію у Соснівці

львівські учасники АТО

Кошти на реабілітаційну програму для львівських учасників АТО виділили з обласного бюджету.

Про це повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Львівська обласна лікаря відновного лікування №3, що у містечку Соснівка на Львівщині, запрошує учасників АТО на лікування та реабілітацію. Курс лікування для бійців розрахований приблизно на 14 днів.

«На один день для пацієнта-ветерана АТО виділяється близько 300 гривень: на ліки, харчування та проживання. У нас працює фаховий персонал, адже цей медичний заклад спеціалізується на лікуванні осіб, що задіяні у роботі на шахтах. А це, як відомо, важкий і виснажливий труд, що супроводжується цілою низкою захворювань», – розповів головний лікар Богдан Баранюк.

У медзакладі працює реабілітолог та масажисти. Також учасники АТО мають нагоду оздоровитися у фізіотерапевтичному відділенні, яке надає широкий спектр електропроцедур: магнітотерапію, лазаротерапію, електрофорез тощо.

На базі лікарні існують кабінети бальнеології, водолікування, спелеотерапії, "соляна" кімната, тренажерний зал. Під час реабілітації бійці також можуть пройти лабораторні обстеження.

Для того, щоб пройти необхідне лікування чи реабілітацію, потрібно скерування амбулаторно-поліклінічних закладів області, або військкоматів за місцем реєстрації.

Якщо демобілізовані бійці працюють, то потрібно ще листки непрацездатності, які відкривають за місцем скерування. З документів при госпіталізації потрібно мати з собою паспорт та посвідчення учасника АТО.

Більше того, кожен зацікавлений у проходженні реабілітаційних процедур учасник АТО може зв’язатись особисто із головним лікарем соснівської клініки Богданом Івановичем Баранюком за телефоном 050 523 85 25.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.