Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

марихуана

gazeta19.ru

Четвер, 24 березня 2016, 11:50

У Львові підліток хотів переправити за кордон посилку з марихуаною

марихуана

На автовокзалі 16-річний львів’янин намагався передати через водія пасажирського автобусу «Львів-Варшава» посилку з марихуаною.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Водій автобуса, щоб уникнути можливих проблем при перетині кордону, поцікавився, що ж знаходиться всередині пакунку. В одній із двох коробок, обмотаних липкою стрічкою, був мобільний телефон, в іншій – речовина рослинного походження, схожа на наркотики.

Чоловік відразу повідомив про знахідку працівників Сихівського відділу поліції. Виїхавши на місце пригоди, слідчо-оперативна група вилучила посилку та відправила її вміст на експертне дослідження.

Втім хлопець, який намагався передати пакунок, зізнався, що дана речовина є марихуаною. А придбав він її на прохання старшого брата, який зараз перебуває у Польщі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Вчинення такого злочину карається позбавленням волі терміном від 4 до 8 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.