Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

ehow.com

Четвер, 19 липня 2012, 19:00

Уряд Італії вирішив оголосити українським заробітчанам амністію

Уряд Італії вирішив провести місячну кампанію з легалізації українських громадян, які нелегально перебувають на території держави.

 

Заяви на легалізацію трудових мігрантів, у тому числі й українців, які нелегально працюють на Апеніннах, згідно з рішенням італійського уряду, прийматимуть  упродовж місяця, з 15 вересня до 15 жовтня 2012 року.

Кампанія передуватиме введенню жорсткіших санкцій за використання праці нелегалів, а також продиктована бажанням уряду Італії наповнити державну казну в період економічної кризи.

Українські мігранти мають можливість скористатися кампанією з легалізації лише за наявності роботодавця, готового укласти робочий контракт. Можливість отримати дозвіл на проживання коштуватиме 1тис. євро і, окрім того, податки та соціальні збори.

Легалізувати своїх працівників можуть італійці, громадяни країн ЄС чи країн, що не входять до Євроспілки, та мають довготривалий дозвіл на проживання (карту на проживання) і наймають нелегальних іноземців на термін не менше трьох місяців з початку дії нового декрету.

Джерело: Газета для українців в Італії

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.