Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сміття

Фото Олени Ярошенко

Четвер, 24 березня 2016, 17:24

У Дрогобицькому районі збудують сміттєпереробний завод

Сміття

За кошти Європейського інвестиційного банку у Дрогобицькому районі збудують сміттєпереробний завод та покращать водопостачання Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив в.о. директора департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, Європейський інвестиційний банк на реалізацію "Програми розвитку муніципальної інфраструктури України" передбачив кредит у 400 млн євро.

"Департамент підготував та скерував в Мінрегіон України на участь в зазначеній програмі шість інвестиційних проектів", – наголосив Назарій Романчук.

За його словами, подані проекти спрямовані на вирішення проблем очистки стоків в місті Кам’янка-Бузька, покращення водопостачання для Львова, термомодернізацію житлових будинків для Львова та Моршина, модернізацію систем теплопостачання Борислава та будівництво сміттєпереробного заводу в Дрогобицькому районі

Назарій Романчук зазначив, що обсяг фінансування цих проектів становить 1,7 млрд грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.