Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Березюк

П'ятниця, 25 березня 2016, 10:37

Березюк пожаліється Синютці на олігархів Дубневичів

Олег Березюк

Олег Березюк попросить Національне антикорупційне бюро та Олега Синютку розібратися у тому, чому деякі райони області не отримали кошти на реалізацію власних проектів.

Про це повідомив народний депутат, голова фракції "Об'єднання "Самопоміч" Олег Березюк в ефірі на 24 каналі.

За його словами, більшу частину коштів, які виділив Львівщині Державний фонд регіонального розвитку на реалізацію проектів, отримали три райони області, тоді як інші залишилися майже повністю без фінансування.

"На Львівщині жахлива несправедливість та ознаки олігархічного управління. 40% грошей забирають три райони, решта грошей розподіляють на інші райони, а найгустонаселеніші райони області, такі як Новий Розділ, Борислав, залишаються без грошей", – наголосив Олег Березюк.

Березюк зазначив, що з цього приводу він звернеться до голови Львівської ОДА Олега Синютки та Національного антикорупційного бюро, бо "є всі підстави вважати, щоб розглянути цю ситуацію як ту, що спронукає до корупції".

"Можна давати гроші на якісніші проекти, але поставити межу не більше 15% від усієї суми, тоді якісні проекти будуть отримувати трохи більше, не забираючи коштів інших районів", – заявив Олег Березюк.

Нагадаємо, 11 березня закінчився прийом заявок на конкурс мікропроектів, які будуть реалізуватися з бюджету області. Цього року було прийнято 1429 заявок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.