Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

рибалка

П'ятниця, 25 березня 2016, 11:52

Синютка визначив місця заборони вилову риби

рибалка

Львівська облдержадміністрація оголосила квітень, травень, червень цього року місяцями охорони нерестуючої риби.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки №156/0/5-16 від 23 березня 2016 року.

Відтак, заборонено будь-яке рибальство, а також вилов раків у такі терміни:

- в басейні р. Дністер – з 1 квітня до 10 червня;

- в басейнах рік Західний Буг, Сян та Стир – з 1 квітня до 20 травня;

- у всіх водосховищах, технічних водоймах – з 1 квітня до 10 червня;

- у протоках, гирлах, розливах водойм, які тимчасово заповнюються водою в період весняної повені – з 1 квітня до 30 червня.

Любительське рибальство дозволено на лівому березі Дністра у межах Самбора, від впадіння р. Стрв'яж вниз по течії по лівій стороні до моста в Самбірському районі, на 500 м по обидві сторони проти течії Дністра від моста у с. Колодруби, від межі с. Надітичі вверх по течії Дністра на 500 м по обидві сторони, між селами Дем’янка-Наддністрянська Жидачівського району та Підгірці Миколаївського району по обидві сторони Дністра, від с. Молотів до впадіння р. Луг по лівому березі Дністра, від підвісного моста в с. Голешів вниз по течії на 500 м по лівому березі Дністра, від моста смт. Журавно по правому березі до впадіння р. Свіча, від моста с. Заліски вверх по течії на 500 м по лівому березі Дністра.

Токаж дозволено рибальство на річці Верещиця – від моста в смт. Великий Любінь вниз по течії до межі с. Піски.

Річка Стрий – від с. Ісаї вверх по течії до 500-метрової охоронної зони Явірської ГЕС,  на правому березі по течії в межах смт. Верхнє Синьовидне, на лівому березі в межах м. Стрий, від межі с. Ходовичі до с. Стриганці по обидві сторони, від межі с. Іванівці до с. Заріччя по обидві сторони, м. Жидачів – від моста вверх по течії по обидві сторони до межі м. Жидачів.

Любительське рибальство дозволено також на річках Опір, Луг, Західний Буг, водосховищах Завадівському, Ходорівському, Добротвірському, Віжомлянському, Гамаліївському, Унятицькому, Стебниківському, Яворівському, Щирецькому, Золочівському, водосховищах Малий Гноєнець та Великий Гноєнець, Терновиця, озері Заріччя.

У всіх інших водоймах будь-яке рибальство заборонено.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.