Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

дитячий майданчик

П'ятниця, 25 березня 2016, 12:29

У Львові відремонтують шість спортивник майданчиків: перелік

дитячий майданчик

Львівська міськрада затвердила список спортивних майданчиків, на яких проведуть капітальний ремонт у 2016 році.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На засіданні депутатської комісії культури, молодіжної політики та спорту Львівської міської ради було погоджено перелік спортивних майданчиків ЛКП «Спортресурс», на яких цьогоріч проведуть капітальний ремонт.

Загалом з міського бюджету на це виділено 3,1 млн грн.

«Плануємо зробити все необхідне, щоб мешканці міста мали куди прийти, привести своїх діток і займатися там улюбленим видом спорту. Цього року на капітальний ремонт спортивних майданчиків вперше передбачено кошти, за які можна якісно відремонтувати спортивні майданчики. Це значна сума і я впевнений, що ми зможемо реалізувати все, що заплановано», – зазначив начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер.

Відтак, відремонтують: дитячо-спортивний майданчик на вул. Винниченка, 4; дитячо-спортивний майданчик на вул. Тернопільська, 13а; баскетбольний майданчик на вул. Кастелівка, 8; дитячо-спортивний майданчик на вул. Замкова-Смерекова; дитячо-спортивний майданчик на вул. Кошиця, 4; дитячо-спортивний майданчик на пр. Чорновола, 45.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.