Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівський державний ювелірний завод

uamaps.net

П'ятниця, 25 березня 2016, 16:48

Львівський ювелірний завод здадуть в оренду

Львівський державний ювелірний завод

Мінекономрозвитку пропонує в оренду 107 державних об'єктів нерухомості, серед них – Львівський державний ювелірний завод.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Відтак, сьогодні Міністерство економічного розвитку і торгівлі запропонувало здати в оренду 107 держапідприємств, які перебувають під його юрисдикцією.

Зокрема, у оренду здаватимуть Львівський державний ювелірний завод, офісне приміщення "Держзовнішінформа", окремі цехи підприємства "Завод порошкової металургії", цілісний майновий комплекс Українського центру з питань сертифікації і захисту прав споживачів, нежитлові приміщення підприємства "Еко", об'єкти нерухомості підприємства "Інженерний центр твердих сплавів "Світкермет", будівлі Одеського науково-дослідного інституту телевізійної техніки, будівлі Харківського електромеханічного заводу.

Нагадаємо, у лютому уряд дозволив приватизувати Львівське державне спеціальне конструкторське бюро "Топаз" та "Проектний інститут "Львівський Промбудпроект".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.