Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

П'ятниця, 25 березня 2016, 17:34

У Львові шукають найвродливішу панянку

Вчора, 24 березня, відбувся перший етап відбору претенденток на титул "Міс Львів-2016".

Цього року охочих поборотися за корону переможниці рекордна кількість – понад двісті красунь.

У результаті журі обрало 40 щасливиць, з яких лише третина уже у травні змагатимуться за головну корону Львова та право представляти регіон на конкурсі "Міс Україна".

Єдиний та офіційний конкурс "Міс Львів" набуває інтернаціонального значення. За головну корону міста вирішила позмагатись дівчина з Нігерії, яка вразила своїм бажанням стати однією із учасниць цьогорічного конкурсу.

"Критерії відбору дівчат незмінні: звичайно краса зовнішня для нас важлива, але ми дуже багато уваги приділяємо внутрішнім якостям дівчини, адже це має бути симбіоз", – говорить Валерія Никифорець, директор конкурсу "Міс Львів".

З поміж охочих журі уже відібрали 40 претенденток. Та на цьому їх випробування ще не завершені. Аби гідно себе презентувати на основному конкурсі у травні панянки ще вивчатимуть тонкощі модельної справи.

Найкрасивіших, обирало професійне журі: Олег Баляш (голова правління ПАТ "Оксі Банк"), Каріна Гаталяк (член організаційного комітету "Міс Львів"), Юрій Турчин (громадський діяч), Світлана Вольнова (телеведуча), Катерина Щепаняк (власниця мережі манікюрних студій "Карамель"), Єлизавета Чепель (кастинг-директор національний комітет "Міс Україна"), Удо Хайне (бізнесмен), Лі Ріні (гол.ред. журналу "Lviv Today"), Роман Грига (студентський віце-мер Львова), Валентина Велідченко (керівник кастинг-відділу національний комітет "Міс Україна"), а також Валерія Никифорець – директор куонкурсу "Міс Львів".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.