Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

військовослужбовці

visti.pro

Середа, 30 березня 2016, 17:30

З початку року до Збройних Сил вступило 18 тисяч контрактників

військовослужбовці

Такого результату вдалося досягти завдяки підвищенню зарплат військовослужбовцям.

Про це повідомила прес-служба Уряду.

«Робота, проведена у 2015 році, дала результат. Завдяки підвищенню грошового забезпечення з початку цього року ми вже набрали 18 тисяч контрактників, тоді як минулого року в місяць до війська приходило 200-300 чоловік. Чисельність людей, бажаючих нести службу за контрактом, не зменшується, приплив контрактників складає близько 7000 чоловік на місяць. При цьому ми надаємо перевагу тим, хто має бойовий досвід», – розповів Міністр оборони України Степан Полторак.

За його словами, саме якісна зміна українського війська надала можливість виконати Указ Петра Порошенка «Про демобілізацію».

Відтак у квітні планують звільнити четверту хвилю мобілізації, а це близько 45 тисяч чоловік, із яких 42 тисячі – військовослужбовці Збройних Сил України.

Як зазначив Степан Полторак, наразі у рамках демобілізації вже звільнено 6 тисяч військовослужбовців, а за наступні десять днів повинні звільнити ще 18 тисяч.

Більше того, всіх військові повинні отримати всі виплати, що передбачені по завершенню служби. 

Нагадаємо, з початку року Львівщина лідирує серед інших регіонів України за кількістю охочих вступити на контактну службу до Збройних сил.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.