Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віктор Пушкарьов

Понеділок, 4 квітня 2016, 16:45

Заступник Садового Пушкарьов отримує матеріальну допомогу

Віктор Пушкарьов

У 2015 році перший заступник міського голови Львова Віктор Пушкарьов задекларував 112 тис грн зарплати та матеріальну допомогу.  

Про це йдеться у його декларації про доходи, яка була опублікована на сайті Львівської міської ради.

У минулому році Віктор Пушкарьов задекларував 129 844,04 грн загального доходу: 112 034,64 грн становила заробітна плата, а 17 809,40 грн – матеріальна допомога.

Натомість у 2014 році його зарплата склала 159 700,5 грн.

Із нерухомості Пушкарьов володіє квартирою у Жидачеві площею 45,2 кв.м, а їздить Віктор Пушкарьов на авто Opel Vektra (2008 року випуску), як і у 2014 році.

Рахунків у банках, як і фінансових зобов’язань у заступника мера Львова не має.

Нагадаємо, у грудні минулого року Віктор Пушкарьов став першим заступником міського голови, який відповідатиме за житлово-комунальну галузь та діяльність районних адміністрацій.

Однак ще 31 грудня 2014 року Андрій Садовий призначив Віктора Пушкарьова в.о. першого заступника міського голови Львова. З 10 листопада 2014 року Пушкарьов працює на посаді директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

Також він був керівником ЛКП «Залізничнетеплоенерго», заступником директора з автоматизації, обліку і інновацій ЛМКП «Львівтеплоенерго», директором паперово-картонного виробництва бурого потоку та директором, майстром зміни паперової фабрики № 1.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.