Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Хомчин

Вівторок, 12 квітня 2016, 18:28

Депутатка Хомчин не має власного житла

Юлія Хомчин

У 2015 році депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Юлія Хомчин задекларувала лише заробітну плату – 22 тис грн.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради.

У минулому році Юлія Хомчин задекларувала 22 536 грн доходу, який складала заробітна плата. У 2014 році вона заробила 19 245 грн.

Члени її сім’ї у 2015 році отримали 16 000 грн.

Хомчин, як і члени її сім’ї, не має власного авто та нерухомого майна, рахунків у банках і фінансових зобов’язань. Порівняно із декларацією за 2014 рік, нічого не змінилося.

Зазначимо, Юлія Хомчин, координатор рекламної діяльності ТзОВ «Мистецьке об’єднання «Дзиґа», з 2008 року – директор ГО «Інститут актуального мистецтва», а з 2014 року – помічник на громадських засадах народного депутата України Ірини Подоляк.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» була кандидатом у депутати до Львівської міської ради на виборах у 2015 року.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій. Хомчин обрали секретарем комісії молодіжної політики, культури та фізичної культури, яку очолив Віталій Свіщов з Блоку Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.