Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пункт пропуску

ДФС

П'ятниця, 22 квітня 2016, 14:13

На Львівщині модернізують два пункти пропуску

пункт пропуску

У пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Устилуг» до кінця року модернзують ІТ–інфраструктуру та оновлять системи зв’язку.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Зокрема у пункті пропуску «Рава-Руська» розпочаті проекти «Створення функціонального модуля «Фільтр пункту пропуску» та «Розвиток ІТ–інфраструктури українських митної та прикордонної служб на українсько –польському кордоні».

Цими проектами передбачено влаштування двох автомобільних ваг для поосьового динамічного зважування автотранспортних засобів, системи санкціонованого доступу та відеонагляду, системи зчитування державних реєстраційних номерів транспортних засобів, встановлення шлагбаумів, навісів, павільйонів, тощо.

Окрім того, буде оновлено системи зв’язку, комп’ютерне обладнання, тощо.

Зазначимо, реалізація цих проектів підвищить якість  процедур митного та прикордонного контролю, скоротить час перетину кордону. Також системи контролю підвищать потенціал щодо запобігання та боротьби з транскордонною та організованою злочинністю.

Реалізацію цих проектів заплановано до кінця цього року.

Нагадаємо, у рамках програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна пункти пропуску «Устилуг» та «Рава-Руська» відвідали представники спільного технічного секретаріату цієї  програми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.