Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 22 квітня 2016, 16:44

У Порошенка – новий представник в уряді

Петро Порошенко

Один із архітекторів успішних польських реформ Лєшек Бальцерович став представником Президента в Кабінеті Міністрів України. 

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Сьогодні Петро Порошенко підписав указ про призначення Лєшека Бальцеровича його представником в уряді.

«Наша принципова позиція – у нас не буде президентської та прем’єрської команди та групи. У нас буде єдина, спільна команда, що буде реформувати країну», – наголосив Петро Порошенко.

Зазначимо, Бальцерович, який працював віце-прем'єр-міністром і міністром фінансів Польщі в 1989-1991 та 1997-2000 рр. та головою Національного банку Польщі в 2000-2007 рр., також призначено радником Президента України та співголовою групи стратегічних радників з підтримки реформ в Україні.

Ще одним співголовою групи буде колишній віце-прем'єр-міністр та екс-міністр фінансів Словаччини Іван Міклош, який водночас керуватиме групою радників прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Бальцерович запевнив, що одним з напрямків його діяльності на новій посаді буде активна робота із західними інвесторами та політиками для представлення реальної ситуації в Україні та досягнень нашої країни на шляху реформ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.