Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

роздрібна торгівля

asnova.com

П'ятниця, 22 квітня 2016, 16:57

У березні на Львівщині на 4% зменшилася роздрібна торгівля

роздрібна торгівля

Оборот роздрібної торгівлі на Львівщині у січні-березні цього року становив 13091 млн грн, що на 4,3% менше, ніж у січні-березні 2015 року.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Відтак, у структурі обороту роздрібної торгівлі майже половину обсягів (48,8%) становив оборот торгової мережі підприємств, 21,3% – оборот фізичних осіб-підприємців, що мають мережу поза ринками.

Частка продажу товарів на ринках становила 29,9%.

Обсяг роздрібного товарообороту підприємств, що здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі, був меншим на 1,4%, порівняно із січнем-березнем минулого року, та становив 6390,5 млн грн. Порівняно з лютим цього року, обсяг роздрібного товарообороту підприємств збільшився на 11%.

У березні цього року обсяг продажу споживчих товарів у роздрібній торгівлі області з розрахунку на одну особу становив 1722 грн. Зазначимо, у лютому цей показник був на рівні 1636 грн, а минулого року він не перевищував 1540 грн.

Нагадаємо, у лютому цього року торгівля у роздріб склала 8305,4 млн грн, що на 7,6% більше, ніж у лютому 2015 року. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.