Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

erve.ua

Четвер, 5 травня 2016, 10:58

Керівника одного із відділів податкової Львівщини спіймали на хабарі

хабар

Начальник одного з відділів фіскальної служби області вимагав 1000 доларів хабара від львівського підприємця.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, підполковника податкової міліції – начальника одного з відділів Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у Львові Міжрегіонального управління ДФС України затримали на хабарі 28 квітня.

Посадовець вимагав 1000 доларів від приватного підприємця за не проведення перевірки суб’єкта господарювання. Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із визначенням застави у розмірі 43 тис грн. Хабарник сплатив заставу.

Досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні триває.

Зазначимо, за вчинення кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади   до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.